Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...
Kuminas - Kmyninis kuminas arba tiesiog kuminas, dažnai painiojamas su lietuviškais kmynais dėl sėklų panašios formos, tačiau ..
Persiladas - kas tai? - Persiladas - klasikinis prancūziškas suderintas prieskoninių žolelių mišinys. Kurį nesunkiai galima pasigaminti ir p..Patarimai šermukšnių valgytojams - Šermukšnių NErekomenduojama esant padidėjusiam skrandžio rūgštingumui - sergant gastritu su padidėjusius rūgštingumu..Patarimai kriaušių valgytojams - Žalios kriaušės (nerūgščios) rekomenduotinos ne anksčiau kaip nuo 10-12 mėn kūdikiams, ir po mažai. Kriaušėse nors i..Patarimai putino uogų valgytojams - Jei putino uogos skinamos prieš šalnas, patariama įdėti į šaldymo kamerą ir leisti sušalti, atitirpinus uogos turėtų..Patarimai salierų valgytojams - Jei ruošiatės operacijai kuriai bus būtina narkozė, taip pat vertėtų apriboti salierus, dėl jų sąveikos ar šalutinių..Kaip patiekti kokteilius? - Vienas populiariausių kokteilių indų beveik taisyklingos kūgio formos taurė, primenanti stiklą viskiui gerti. Toki..Kokteilių ruošimo ypatumai - Visos sudedamos kokteilio dalys turi būti šviežios ypač naudojami vaisiai. Gėrimai buteliuose taip pat turi būti švi..Įrankiai kokteilių ruošimui - Prieš gaminant kokteilius namuose, vertėtų apsirūpinti reikalingais įrankiais nors minimaliai, priklausomai nuo to k..Naudojamų sutrumpinimų paaiškinimai - Kad lengviau būtų skaitomi svetainėje esami receptėliai, naudojamų sutrumpinimų paaiškinimai....