Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Pipirų prieskonių mišinys

Skanios uogienės subtilybės

Austrių valgymo ypatumai, paruošimas?

Ką vertėtų žinoti renkantis pieno produktus?

Kaip reikėtų gerti vandenį?

Arbatos ruošimo ypatumai
Kuminas - Kmyninis kuminas arba tiesiog kuminas, dažnai painiojamas su lietuviškais kmynais dėl sėklų panašios formos, tačiau ..

Persiladas - kas tai? - Persiladas - klasikinis prancūziškas suderintas prieskoninių žolelių mišinys. Kurį nesunkiai galima pasigaminti ir p..

Patarimai šermukšnių valgytojams - Šermukšnių NErekomenduojama esant padidėjusiam skrandžio rūgštingumui - sergant gastritu su padidėjusius rūgštingumu..

Patarimai kriaušių valgytojams - Žalios kriaušės (nerūgščios) rekomenduotinos ne anksčiau kaip nuo 10-12 mėn kūdikiams, ir po mažai. Kriaušėse nors i..

Patarimai putino uogų valgytojams - Jei putino uogos skinamos prieš šalnas, patariama įdėti į šaldymo kamerą ir leisti sušalti, atitirpinus uogos turėtų..

Patarimai salierų valgytojams - Jei ruošiatės operacijai kuriai bus būtina narkozė, taip pat vertėtų apriboti salierus, dėl jų sąveikos ar šalutinių..

Kaip patiekti kokteilius? - Vienas populiariausių kokteilių indų – beveik taisyklingos kūgio formos taurė, primenanti stiklą viskiui gerti. Toki..

Kokteilių ruošimo ypatumai - Visos sudedamos kokteilio dalys turi būti šviežios ypač naudojami vaisiai. Gėrimai buteliuose taip pat turi būti švi..

Įrankiai kokteilių ruošimui - Prieš gaminant kokteilius namuose, vertėtų apsirūpinti reikalingais įrankiais nors minimaliai, priklausomai nuo to k..

Naudojamų sutrumpinimų paaiškinimai - Kad lengviau būtų skaitomi svetainėje esami receptėliai, naudojamų sutrumpinimų paaiškinimai....

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |