Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Imbiero naudojimas ir nauda

Naudingi patarimai ruošiant Fondiu

Kaip perskelti kokoso riešutą?

Ką vertėtų žinoti perkant maisto produktus?

Patarimai braškių valgytojams

Kaip išsirinkti kokybiškus vaisius?
Patarimai salierų valgytojams - Jei ruošiatės operacijai kuriai bus būtina narkozė, taip pat vertėtų apriboti salierus, dėl jų sąveikos ar šalutinių..

Kaip patiekti kokteilius? - Vienas populiariausių kokteilių indų – beveik taisyklingos kūgio formos taurė, primenanti stiklą viskiui gerti. Toki..

Kokteilių ruošimo ypatumai - Visos sudedamos kokteilio dalys turi būti šviežios ypač naudojami vaisiai. Gėrimai buteliuose taip pat turi būti švi..

Įrankiai kokteilių ruošimui - Prieš gaminant kokteilius namuose, vertėtų apsirūpinti reikalingais įrankiais nors minimaliai, priklausomai nuo to k..

Naudojamų sutrumpinimų paaiškinimai - Kad lengviau būtų skaitomi svetainėje esami receptėliai, naudojamų sutrumpinimų paaiškinimai....

Muskato riešutai - Kadangi maltas muskato riešutas greitai praranda aromatą ir skonį, geriausia sandariame indelyje laikyti visą riešut..

Čiobrelis - Čiobrelio kvapas neužgožia kitų prieskonių ir žolelių aromatų, todėl gali būti drąsiai naudojamas įvairiuose mišiniu..

Vaistinis kietis (peletrūnas) - Peletrūnais patariama skaninti įvairias salotas, sriubas, padažus, daržovių, mėsos ir varškės patiekalus, marinuotus..

Kaip laikyti taurę vyno? - Dideles išgaubtas taures galima imti už apačios delnu į viršų, kojelę prilaikant didžiuoju ir bevardžiu pirštais. Ta..

Kaip elgtis prie stalo? - Valgydami nesilenkite prie lėkštės, sėdėkite tiesiai. Valgant sriubą jokiu būdu nepakreipkite lėkštės (į save ar nuo..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |