Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Matė

Kaip teisingai valgyti vaisius?

Šokoladas mažina infarkto riziką

Mairūno naudojimas ir nauda

Ką vertėtų žinoti renkantis pieno produktus?

Kaip gražiai pateikti kavą arba arbatą?
Česnako naudojimas ir nauda - Tai daugiametė nereikli svogūninė daržovė, plačiai auginama soduose ir daržuose kaip prieskoninis augalas, suteikian..

Cinamono naudojimas ir nauda - Tai lauramedinių šeimos cinamono medžio nulupta, išdžiovinta šakų vidinė žievė, vartojama kaip nepaprastas prieskoni..

Baziliko naudojimas ir nauda - Tai prieskonis dažnai vadinamas karališkuoju. Nepaprastai aromatingas, labai maloniai kvepia, kvapas gerai išsilaiko..

Lauro lapelių naudojimas ir nauda - Tai visžalis subtropinių kraštų krūmokšnis, kurio lapai ir yra visiems žinomas klasikinis prieskonis. Kaip prieskoni..

Paprastasis raudonėlis - Tai viduržemio jūros regiono prieskonis, kuris yra nepakeičiamas prieskonis italų, graikų ar ispanų virtuvėje. Šis..

Garstyčių naudojimas ir nauda - Tai vienas seniausių prieskonių. Garstyčios Kinijoje buvo žinomos dar prieš 3000 metų. Senovės Romoje ir Graikijoje ..

Geriausias pasaulio sūris 2009-aisiais - Kanadietiškas ožkos sūris - Cendrillon karūnuotas geriausiu pasaulio sūriu 2009-aisiais....

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |