Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Patarimai putino uogų valgytojams

Aliejaus rūšys bei panaudojimas

Kavos malimas

Ką vertėtų žinoti laikant daržoves?

Valgymo tradicijos Lietuvoje

Vegetarai mažiau rizikuoja sirgti vėžiu
Imbiero naudojimas ir nauda - Tai prieskoninis bei vaistinis augalas, augantis daugiausia Kinijos, Japonijos, Vietnamo, Indijos, Vakarų Afrikos..

Gvazdikėlių naudojimas ir nauda - Tai yra nesubrendę ir išdžiovinti gvazdikmedžio žiedpumpuriai. Gvazdikėlis naudojamas ir kaip prieskonis, ir kaip..

Česnako naudojimas ir nauda - Tai daugiametė nereikli svogūninė daržovė, plačiai auginama soduose ir daržuose kaip prieskoninis augalas, suteikian..

Cinamono naudojimas ir nauda - Tai lauramedinių šeimos cinamono medžio nulupta, išdžiovinta šakų vidinė žievė, vartojama kaip nepaprastas prieskoni..

Baziliko naudojimas ir nauda - Tai prieskonis dažnai vadinamas karališkuoju. Nepaprastai aromatingas, labai maloniai kvepia, kvapas gerai išsilaiko..

Lauro lapelių naudojimas ir nauda - Tai visžalis subtropinių kraštų krūmokšnis, kurio lapai ir yra visiems žinomas klasikinis prieskonis. Kaip prieskoni..

Paprastasis raudonėlis - Tai viduržemio jūros regiono prieskonis, kuris yra nepakeičiamas prieskonis italų, graikų ar ispanų virtuvėje. Šis..

Garstyčių naudojimas ir nauda - Tai vienas seniausių prieskonių. Garstyčios Kinijoje buvo žinomos dar prieš 3000 metų. Senovės Romoje ir Graikijoje ..

Geriausias pasaulio sūris 2009-aisiais - Kanadietiškas ožkos sūris - Cendrillon karūnuotas geriausiu pasaulio sūriu 2009-aisiais....

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |