Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Ką vertėtų žinoti renkantis želatiną?

Tostų sakymo menas

Kaip susodinti svečius prie stalo?

Krapų naudojimas ir nauda

Kokius rinktis pieno produktus?

Kaip išsirinkti kokybišką mėsą?
Muskato riešutai - Kadangi maltas muskato riešutas greitai praranda aromatą ir skonį, geriausia sandariame indelyje laikyti visą riešut..

Čiobrelis - Čiobrelio kvapas neužgožia kitų prieskonių ir žolelių aromatų, todėl gali būti drąsiai naudojamas įvairiuose mišiniu..

Vaistinis kietis (peletrūnas) - Peletrūnais patariama skaninti įvairias salotas, sriubas, padažus, daržovių, mėsos ir varškės patiekalus, marinuotus..

Kaip laikyti taurę vyno? - Dideles išgaubtas taures galima imti už apačios delnu į viršų, kojelę prilaikant didžiuoju ir bevardžiu pirštais. Ta..

Kaip elgtis prie stalo? - Valgydami nesilenkite prie lėkštės, sėdėkite tiesiai. Valgant sriubą jokiu būdu nepakreipkite lėkštės (į save ar nuo..

Kaip patikrinti ar kiaušinis šviežias? - Jeigu norite patikrinti, ar švieži kiaušiniaipanardinkite į stiklinį indą su sūriu vandeniu: jeigu kiaušinis guli an..

Kaip perskelti kokoso riešutą? - Viskas ko reikės norint perskelti kokosą yra senas rankšluostis, plaktukas, didelis vinis, stiklinė ir mažas, bet tv..

Kaip susodinti svečius prie stalo? - Jei yra keli apskriti stalai, šeimininkas su šeimininke sėdi prie skirtingų stalų tokiose vietose, kad matytų visą k..

Kaip skaniai išvirti bulves? - Bulvių virimo laikas priklauso nuo bulvių dydžio, tačiau paprastai senas vidutinio dydžio bulves reikėtų virti ne..

Ką vertėtų žinoti perkant maisto produktus? - Visi mažiau ar daugiau perkam maisto produktus, tad keli įdomūs pastebėjimai į ką vertėtų atkreipti dėmesį renkanti ..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |