Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...
Muskato riešutai - Kadangi maltas muskato riešutas greitai praranda aromatą ir skonį, geriausia sandariame indelyje laikyti visą riešut..
Čiobrelis - Čiobrelio kvapas neužgožia kitų prieskonių ir žolelių aromatų, todėl gali būti drąsiai naudojamas įvairiuose mišiniu..Vaistinis kietis (peletrūnas) - Peletrūnais patariama skaninti įvairias salotas, sriubas, padažus, daržovių, mėsos ir varškės patiekalus, marinuotus..Kaip laikyti taurę vyno? - Dideles išgaubtas taures galima imti už apačios delnu į viršų, kojelę prilaikant didžiuoju ir bevardžiu pirštais. Ta..Kaip elgtis prie stalo? - Valgydami nesilenkite prie lėkštės, sėdėkite tiesiai. Valgant sriubą jokiu būdu nepakreipkite lėkštės (į save ar nuo..Kaip patikrinti ar kiaušinis šviežias? - Jeigu norite patikrinti, ar švieži kiaušiniaipanardinkite į stiklinį indą su sūriu vandeniu: jeigu kiaušinis guli an..Kaip perskelti kokoso riešutą? - Viskas ko reikės norint perskelti kokosą yra senas rankšluostis, plaktukas, didelis vinis, stiklinė ir mažas, bet tv..Kaip susodinti svečius prie stalo? - Jei yra keli apskriti stalai, šeimininkas su šeimininke sėdi prie skirtingų stalų tokiose vietose, kad matytų visą k..Kaip skaniai išvirti bulves? - Bulvių virimo laikas priklauso nuo bulvių dydžio, tačiau paprastai senas vidutinio dydžio bulves reikėtų virti ne..Ką vertėtų žinoti perkant maisto produktus? - Visi mažiau ar daugiau perkam maisto produktus, tad keli įdomūs pastebėjimai į ką vertėtų atkreipti dėmesį renkanti ..