Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Ką vertėtų žinoti renkantis šparagus?

Muskato riešutai

Valgymo tradicijos Lietuvoje

Ką vertėtų žinoti laikant kavą?

Imbiero naudojimas ir nauda

Patarimai kriaušių valgytojams
Kaip laikyti maisto produktus? - Paprastai nusiperkama ar pasigaminama daugiau, nei iš karto galima suvalgyti, tad dažnam iškyla toks klausimėlis..

Kaip mėgautis maistu? - Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuv..

Aiškinamasis virtuvės žodynas - Kiekvienoje gyvenimo srityje yra žodžių, kurių dažnas nesupranta, juk ne visiems lemta būti kulinarais, bet beveik v..

Mitai ir faktai apie šokoladą - Nuomonė, kad nuo šokolado storėjama, yra klaidinga. Tukina ne pats šokoladas, o jame esantis cukrus. Kuo daugiau šok..

Šokolado poveikis sveikatai - Valgant per daug šokolado gali kilti sveikatos problemų. Kakavos svieste yra daug riebalų, kurie didina cholesteroli..

Šokolado klasifikacija - Šokoladas klasifikuojamas į juodąjį, pieninį, baltąjį šokoladą. Be to, dar yra iškiriami šokoladiniai triufeliai, šo..

Kaip laikyti šokoladą? - Šokolado negalima laikyti labai šiltoje vietoje, veikiant tiesioginiams saulės spinduliams. Peršilimas skatina kakav..

Kaip atskirti gerą šokoladą? - Laužiant šokolado plytelę turi girdėtis specifinis pokštelėjimas, o lūžis – aiškus, švarus, be aštrių briaunų, kokyb..

Matė - Matė populiarumą ji pelnė dėl to, kad greitina medžiagų apykaitą, joje beveik nėra kofeino ir kalorijų, todėl padeda..

Juodoji arbata - Juodoji arbata yra fermentuojama. Jos gamyboje yra du svarbūs procesai. Pradžioje lapai yra išdėstomi ant pinučių ir..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |