Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...
Kaip laikyti maisto produktus? - Paprastai nusiperkama ar pasigaminama daugiau, nei iš karto galima suvalgyti, tad dažnam iškyla toks klausimėlis..
Kaip mėgautis maistu? - Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuv..Aiškinamasis virtuvės žodynas - Kiekvienoje gyvenimo srityje yra žodžių, kurių dažnas nesupranta, juk ne visiems lemta būti kulinarais, bet beveik v..Mitai ir faktai apie šokoladą - Nuomonė, kad nuo šokolado storėjama, yra klaidinga. Tukina ne pats šokoladas, o jame esantis cukrus. Kuo daugiau šok..Šokolado poveikis sveikatai - Valgant per daug šokolado gali kilti sveikatos problemų. Kakavos svieste yra daug riebalų, kurie didina cholesteroli..Šokolado klasifikacija - Šokoladas klasifikuojamas į juodąjį, pieninį, baltąjį šokoladą. Be to, dar yra iškiriami šokoladiniai triufeliai, šo..Kaip laikyti šokoladą? - Šokolado negalima laikyti labai šiltoje vietoje, veikiant tiesioginiams saulės spinduliams. Peršilimas skatina kakav..Kaip atskirti gerą šokoladą? - Laužiant šokolado plytelę turi girdėtis specifinis pokštelėjimas, o lūžis aiškus, švarus, be aštrių briaunų, kokyb..Matė - Matė populiarumą ji pelnė dėl to, kad greitina medžiagų apykaitą, joje beveik nėra kofeino ir kalorijų, todėl padeda..Juodoji arbata - Juodoji arbata yra fermentuojama. Jos gamyboje yra du svarbūs procesai. Pradžioje lapai yra išdėstomi ant pinučių ir..