Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Naudingi patarimai ruošiant Fondiu

Šokolado poveikis sveikatai

Kaip išsirinkti kokybiškas bulves?

Kava pasaulyje :: Kavos gėrimo tradicijos

Kaip valgyti omarą?

Ką vertėtų žinoti renkantis kuminų sėklas?
Šokolado klasifikacija - Šokoladas klasifikuojamas į juodąjį, pieninį, baltąjį šokoladą. Be to, dar yra iškiriami šokoladiniai triufeliai, šo..

Kaip laikyti šokoladą? - Šokolado negalima laikyti labai šiltoje vietoje, veikiant tiesioginiams saulės spinduliams. Peršilimas skatina kakav..

Kaip atskirti gerą šokoladą? - Laužiant šokolado plytelę turi girdėtis specifinis pokštelėjimas, o lūžis – aiškus, švarus, be aštrių briaunų, kokyb..

Matė - Matė populiarumą ji pelnė dėl to, kad greitina medžiagų apykaitą, joje beveik nėra kofeino ir kalorijų, todėl padeda..

Juodoji arbata - Juodoji arbata yra fermentuojama. Jos gamyboje yra du svarbūs procesai. Pradžioje lapai yra išdėstomi ant pinučių ir..

Žalioji arbata - Žaliojoje arbatoje esanti rūgimo medžiaga taninas užkerta kelią kariesą sukeliančioms bakterijoms. Kasdien geriant ž..

Raudonoji arbata - Raudonoji arbata, afrikiečių vadinama Roibos, - tai lapeliai ankštinės kultūros, augančios Pietų Afrikos Cedaro kaln..

Baltoji arbata - Baltoji arbata yra visiškai nefermentuota arbata, todėl ji laikoma viena švelniausių ir subtiliausių arbatų. Ji reko..

Lapačio arbata - Amerikos mokslininkai patvirtino, kad lapačio arbata teigiamai veikia sergant anemija, alergija, bronchitu, diabetu ..

Patarimai arbatos mėgėjams - Sočiai pavalgę riebaus ir sunkiai virškinamo maisto, išgerkite stiklinę stiprios arbatos: ji palengvina virškinimą, ..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |