Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Skanaus džemo subtilybės

Kas geriau - augaliniai ar gyvūniniai riebalai?

Patarimai arbatos mėgėjams

Bendri patarimai - kaip teisingai valgyti?

Kmynų naudojimas ir nauda

Lapačio arbata
Kavos ruošimo būdai (metodai) - Kava, ko gero, geriama visuose pasaulio kraštuose, jos ruošimo būdų yra daug ir įvairių. Jemene auginama viena geria..

Kavos naudojimo taisyklės - Visur yra taisyklės. Kavos naudojimas neišimtas ir čia yra sukurtos savos taisyklės, arba tiksliau rekomendacijos....

Kavos malimas - Prieš ruošiant užpilą, kavos pupeles reikia sumalti. Dabar visiškai galima išsiversti ir be kavamalės. Daugeliui kav..

Kava pasaulyje :: Kavos gėrimo tradicijos - Juodą kava priimta patiekti po valgio nedideliuose puodeliuose. Galima gerti tik juodą kava, tačiau pagal skonį gali..

Kava ir kofeinas - Geriausios kokybės pupelės turi mažiau kofeino. Robustos pupelių, kurios paprastai naudojamos tirpiai kavai gaminti,..

Tirpi kava - Dažniausiai tirpi kava gaminama iš vidutinės ar žemos kokybės robustos kavos pupelių mišinio. Kuo geresnės kokybės p..

Kavos pupelių rūšys - Kavos kokybė priklauso nuo to, kur ji subrandinta. Kuo aukščiau jūros lygio auginama kava, tuo geresnė jos kokybė. A..

Kavos istorija :: Kavos Ypatumai - Mokslininkai įrodė, kad kofeinas pagerina trumpalaikę atmintį ir reakcijos laiką. Tai seniai visiems žinoma, tačiau ..

Patarimai kavos mėgėjams - Nereikėtų kavos gerti iš karto ir po sočių pietų ar vaišių, nes padažnėja širdies plakimas, gali pakilti kraujospūdi..

Kaip išsirinkti kokybišką kavą? - Kavos kokybė ir skonis priklauso nuo skrudinimo. Lengvai skrudintos pupelės yra švelnesnio, vidutinis skrudinimas su..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |