Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Kaip pasigaminti vanilinio cukraus?

Kaparėlių naudojimas ir nauda

Kavos istorija :: Kavos Ypatumai

Skanios paukštienos subtilybės

Kaip valgyti lazdelėmis?

Ko nederėtų daryti prie stalo?
Čili pipirų rūšys :: Pipirų įvairovė - Yra priskaičiuojama daugybė čili pipiro (raudonųjų pipirų) rūšių, tačiau visos rūšys skiriasi viena nuo kitos aromat..

Kiek reikėtų išgerti per dieną vandens? - Medikai, sveikiems suaugusiems žmonėms rekomenduoja atsižvelgti ir į svorį, kuo daugiau sveri tuo daugiau rekomenduo..

Kaip reikėtų gerti vandenį? - Gerti daug vandens svarbu ir todėl, kad tai geriausia priemonė... pašalinti skysčių perteklių iš organizmo....

Bendri higienos pastebėjimai perkant - Reikia vengti pirkti maistą prekybos taškuose, kur akivaizdi netvarka ar prasti higienos reikalavimai. Nors daugelis..

Aliejaus rūšys bei panaudojimas - Kaip teigia statistai Lietuvoje yra daugiausia suvartojama saulėgrąžų ir rapsų aliejaus. Prekybos centrų statistika ..

Kokie pagrindiniai riebalų šaltiniai? - Sočiųjų riebalų gausu riebiuose pieno produktuose (pavyzdžiui, grietininis jogurtas, riebi varškė, sūris, grietinėlė..

Kas geriau - augaliniai ar gyvūniniai riebalai? - Riebalai turi sudaryti ne daugiau kaip 30 % paros kaloringumo (sveikam žmogui). Iš jų 70 % turi sudaryti augaliniai ..

8 priežastys - kodėl būtina gerti vandenį? - Nepakankamas organizmo aprūpinimas vandeniu gali sukelti ląstelių dehidrataciją, suardyti cheminę organizmo pusiausv..

Kavos ar arbatos pateikimas svečiams - Gėrimai lankytojams pateikiami iš dešinės. Jei atnešama kavinuke, į puodelį pilama iš dešinės svečio pusės dešine..

Šampano gėrimo ypatumai - Šampanas geriamas šaltas, 6-8 C temperatūros (kai kurie gamintojai rekomenduoja 8-10 C). Dažnai šampano butelis prie..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |