Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...
Prieskonių naudojimas - Griežtų taisyklių vartojant prieskonius ar prieskonines žoleles nėra, visuomet galima ekspermentuoti, tačiau kaip ir..Prieskonių mišinys su kava kepsniams! - Jums reikės: maltos kavos, garstyčių miltelių, maltų paprikų, aitriųjų pipirų, juodųjų pipirų, petražolių .....Prieskoniai smegenims! - Pasirodo yra prieskonių, kurios skatina smegenų veiklą ir stimuliuoja atmintį. Tai ypač aktualu juk, dažniausiai po ..Kaip pasigaminti vanilinio cukraus? - Išties tai labai paprasta, ir nė kiek nenusileidžia pirktiniui, tik aišku visų pirma reikėtų kokybiškos vanilės lazd..Čili pipirų rūšys :: Pipirų įvairovė - Yra priskaičiuojama daugybė čili pipiro (raudonųjų pipirų) rūšių, tačiau visos rūšys skiriasi viena nuo kitos aromat..Kiek reikėtų išgerti per dieną vandens? - Medikai, sveikiems suaugusiems žmonėms rekomenduoja atsižvelgti ir į svorį, kuo daugiau sveri tuo daugiau rekomenduo..Kaip reikėtų gerti vandenį? - Gerti daug vandens svarbu ir todėl, kad tai geriausia priemonė... pašalinti skysčių perteklių iš organizmo....Bendri higienos pastebėjimai perkant - Reikia vengti pirkti maistą prekybos taškuose, kur akivaizdi netvarka ar prasti higienos reikalavimai. Nors daugelis..Aliejaus rūšys bei panaudojimas - Kaip teigia statistai Lietuvoje yra daugiausia suvartojama saulėgrąžų ir rapsų aliejaus. Prekybos centrų statistika ..