Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Persiladas - kas tai?

Baziliko naudojimas ir nauda

Lauro lapelių naudojimas ir nauda

Paprastasis raudonėlis

Kurkuma (ciberžolė)

Cinamono naudojimas ir nauda
Kaip valgyti žuvį? - Žuvį galima valgyti dvejomis šakutėmis arba specialia žuvies šakute ir peiliu. Virta žuvis valgoma etapais: įpjauti ..

Kaip valgomas artišokas? - Artišoko graižas paduodamas į stalą specialioje arba paprastoje gilesnėje lėkštėje. Pagal pageidavimą prie jo patiek..

Kaip valgyti omarą? - Valgant neišdarinėtą omarą reikia pakaklėje pasirišti specialią didelę servetėlę. Prieš darinėjant omarą reikia pati..

Kaip valgyti lazdelėmis? - Išmokti lazdelėmis naudotis, tikrai nėra taip sudėtinga, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Pati išbandžiau, pirmas..

Bendri patarimai - kaip teisingai valgyti? - Jei valgydami norite padaryti pertraukėlę, padėkite stalo įrankius kotais į šalis, tačiau prieš tai apsidairykite..

Tostų sakymo menas - Pirmą tostą paprastai sako pobūvio ar priėmimo šeimininkas, nors tai gali daryti ir šeimininkė. Tostas skiriamas..

Kaip naudotis servetėlėmis? - Oficialiems pietums labiausiai tinka pateikti medžiagines servetėles, neformaliems susitikimams yra tinkamos popieri..

Ko nederėtų daryti prie stalo? - Niekada nevalgykite nuo peilio ir juo nedėkite maisto ant šakutės. Neimkite per daug maisto šakute (kad nepasvirtų)...

Austrių valgymo ypatumai, paruošimas? - Austrėmis reikia mėgautis pamažu – jei išsiurbsite stovėdami, jūs tikrai nepajusite jų skonio subtilybių. Ragauti..

Patarimai braškių valgytojams - Braškes valgykite su grietinėle, kefyru, jogurtu ar pasukomis, tuomet organizmas geriau pasisavins A ir E vitaminus...

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |