Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Ką vertėtų žinoti renkantis želatiną?

Kardamono naudojimas ir nauda

Kodėl sveika valgyti šviežias daržoves ir vaisius?

Ką vertėtų žinoti gaminant iš mėsos

Tirpi kava

Lapačio arbata
Kaip valgyti žuvį? - Žuvį galima valgyti dvejomis šakutėmis arba specialia žuvies šakute ir peiliu. Virta žuvis valgoma etapais: įpjauti ..

Kaip valgomas artišokas? - Artišoko graižas paduodamas į stalą specialioje arba paprastoje gilesnėje lėkštėje. Pagal pageidavimą prie jo patiek..

Kaip valgyti omarą? - Valgant neišdarinėtą omarą reikia pakaklėje pasirišti specialią didelę servetėlę. Prieš darinėjant omarą reikia pati..

Kaip valgyti lazdelėmis? - Išmokti lazdelėmis naudotis, tikrai nėra taip sudėtinga, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Pati išbandžiau, pirmas..

Bendri patarimai - kaip teisingai valgyti? - Jei valgydami norite padaryti pertraukėlę, padėkite stalo įrankius kotais į šalis, tačiau prieš tai apsidairykite..

Tostų sakymo menas - Pirmą tostą paprastai sako pobūvio ar priėmimo šeimininkas, nors tai gali daryti ir šeimininkė. Tostas skiriamas..

Kaip naudotis servetėlėmis? - Oficialiems pietums labiausiai tinka pateikti medžiagines servetėles, neformaliems susitikimams yra tinkamos popieri..

Ko nederėtų daryti prie stalo? - Niekada nevalgykite nuo peilio ir juo nedėkite maisto ant šakutės. Neimkite per daug maisto šakute (kad nepasvirtų)...

Austrių valgymo ypatumai, paruošimas? - Austrėmis reikia mėgautis pamažu – jei išsiurbsite stovėdami, jūs tikrai nepajusite jų skonio subtilybių. Ragauti..

Patarimai braškių valgytojams - Braškes valgykite su grietinėle, kefyru, jogurtu ar pasukomis, tuomet organizmas geriau pasisavins A ir E vitaminus...

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |