Dabar esate » Virtuvinis aiškinamasis žodynas

Kas yra Vyno ar vynuogių actas?

A | B | C | Č | D | E | F | G | H | I | K | L | K | M | N | P | R | S | Š | T | U | V | Ž |

Tai natūralus maisto produktas, naudojamas kulinarijoje nuo neatmenamų laikų, turintis žmogaus organizmui reikalingų vitaminų, mineralų ir rūgščių. Pasižymi aiškiai juntamu vyno aromatu ir puikiomis skoninėmis savybėmis, todėl plačiai naudojamas maisto gamyboje. Švelnus baltojo vyno actas pagardins salotas, jūros gėrybių, paukštienos patiekalus bei padažus, padės organizmui virškinti maistą.

Sudėties aprašas:

• Rūgštingumas 6%.
• Gaminamas rauginant baltojo vynuogių vyno žaliavą acto rūgšties bakterijomis.
• Galimas nedidelis vyno actui būdingų nuosėdų kiekis.

Vartojimo instrukcija:
• Praskiesti vandeniu santykiu 1:1.
• Tinkamas vartoti iki savaiminio susidrumstimo.

Laikymo sąlygos - laikyti 0 C - +25 C temperatūroje.

Actas (vyno ar vynuogių)