Dabar esate » Virtuvinis aiškinamasis žodynas
A | B | C | Č | D | E | F | G | H | I | K | L | K | M | N | P | R | S | Š | T | U | V | Ž |
Dansukker cukrus uogienėms specialiai sukurtas uogienėms, džemams ir marmeladams gaminti. Su Dansukker cukrumi uogienėms išvirtos uogienės nustebins išlikusia natūralia spalva, skoniu, sodriu kvapu ir tiršta konsistencija.
Virdami uogienes šio cukraus galite naudoti perpus mažiau nei įprasta, o uogienes virti tik 1015 minučių.
Cukruje uogienėms yra pektino, kuris yra tirštinanti medžiaga, esanti uogose ir vaisiuose. Cukrus uogienėms ypač tinka virti braškių uogienes, kadangi braškėse yra mažai pektino, o naudodami Dansukker cukrų uogienėms, išvirsite tirštas uogienes. Produkte esantis konservantas kalio sorbatas natūralus randamas šermukšnių uogose. Jei nėra galimybių uogienių laikyti šaltai, su šiuo cukrumi virtos uogienės išsilaiko ir kambario temperatūroje, tamsioje vietoje.
Cukrus uogienėms 100 ml = apytiksliai 95 g.
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!