• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

Dabar esate » Virtuvinis aiškinamasis žodynas

Žodžiai prasidedantys raide A

A | B | C | Č | D | E | F | G | H | I | K | L | K | M | N | P | R | S | Š | T | U | V | Ž |

  • Artišokai
  • Aperityvas
  • Ančiuviai
  • Actas (vyno ar vynuogių)
  • Actas (spirito)
  • Actas (obuolių)
  •  
  • Actas (balzamiko)
  • Adžika
  • Aštuonkojis
  • Alyvuogės
  • Amaretas
  • Antpilas
  •  
  • Airanas

Puslapiai: 1 |



    Naujai įtraukti žodžiai

    Daktyla

    Daktyla (gr. Δάχτυλα) – graikiš

    Indžera

    Indžera (Injera) - tai tradicinės duonos rūšis, naudojama Etiopijo

    Parotta

    Parotta (Parota) - tai sluoksniuota paplotėlio formos duona, kilus

    Skrebutis

    Skrebutis - tai duonos riekė, kuri, pradžioje buvo švitinama arba

    Čiabata

    Čiabata - tai itališka balta duona, gaminama iš kvietinių miltų ir

    Išbandėme ir visi gyvi!

    • Avižiniai sausainiai su bananais (2) »

    Įdomu. Naudinga. Subtilu.

    • Kaip išsirinkti kokybišką mėsą?
    • Skanios arbatos subtilybės
    • Bendros žinios apie arbatą
    • Ką vertėtų žinoti laikant daržoves?
    • Ką vertėtų žinoti laikant linų sėmenis?
    • Naudingi patarimai ruošiant Fondiu
    • Patarimai salierų valgytojams
    • Aštriausi pipirai pasaulyje
    • Lapačio arbata
    • Ką vertėtų žinoti renkantis aliejų?
    • Kur kreiptis kilus nesutarimui tarp pirkėjo ir pardavėjo?
    • Kaip išsirinkti kokybiškas daržoves?
    • Japonijoje veikia ir pelėdų kavinė

    Draugai!

    • Darbo skelbimai
    • Personalo atranka


    Reklama

    • Skanaus marmelado subtilybės
    • Ką vertėtų žinoti laikant prieskonius?
    • Ką verta žinoti, prieš valgant arbūzą?
    • Sulčių poveikis sveikatai
    • Baltoji arbata
    • Ką vertėtų žinoti laikant imbierą?
    • Naudingi patarimai ruošiant Fondiu
    • Kava pasaulyje :: Kavos gėrimo tradicijos


    Apie mus...

    Pradžioje buvo...

    Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

    Svetainės politika

    • rašyti lietuviškai.

    • korektiškai.

    • be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

    • [... galvojame ...]

    Apie mus

    Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

    Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

    Laima

    Kontaktai

    Svetainę administruoja: Laima

    • El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

    • Rašyti žinutę

    Kaip patalpinti receptą?

    • Visa informacija čia

    Ir dar.. mus atrasite!

    • Facebook'e - VerdamKepam.lt

    • [... galvojame ...]

    Išbandėme ir mes gyvi :)

    • Bulviniai blynai su dešrelėmis
    • Bulviniai blynai su marinuotais grybais
    • Konservuoti agurkai su vynuogėmis
    • Varškės pyragas su mėlynėmis
    • Rauginti agurkai su mineraliniu vandeniu
    • Karamelizuotas pyragas su obuoliais
    • Obuolinis Šreko pyragas

    "Gyvenkime" reklamėlė!

    • GYVENKIME: sveikai • patogiai
    • gražiai • skaniai • spalvotai
    • draugiškai • etiškai • stipriai
    • linksmai • pokštaujant
    • grybaujant • sapnuojant
    • su meile
    • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

    Mes Facebook'e!

    VerdamKepam.lt

    © Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

    Atnaujinta: 2023-09-20   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas