Skaidulinės medžiagos :: Kokiuose maisto produktuose yra skaidulinių medžiagų?

Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto medžiagos produktuose

Produktas skaidulinių medžiagų
kiekis 100 gr.
skaidulinių medžiagų
paros norma
Paros normos
procentas
Avietės 6,425 g25,6
Bananai 2,125 g8,4
Brokoliai 2,525 g10
Bulvės 1,625 g6,4
Burokėliai 2-2,525 g8-10
Cukinija 1,125 g-
Šparaginės pupelės 3,9025 g-
Džiovintos slyvos 9,425 g37,6
Juodieji serbentai 7,025 g28
Kopūstai 2-2,525 g8-10
Kriaušės 1,9-2,525 g7,6-10
Kukurūzai 2,4 g-
Kviečių sėlenos 4425 g176
Kvietinė duona 2,725 g10,8
Morkos 325 g12
Obuoliai 1,9-2,525 g7,6-10
Paprika (raudona) 1,5-
Paprika (raudona) 1,5-
Pomidorai 1,625 g6,4
Pupelės 15,025 g60
Rauginti kopūstai 2,925 g-
Ruginė duona 10,025 g40
Ryžiai 2,225 g8,8
Salierai 1,625 g6,4
Žirniai 6,025 g24

Puslapiai: 1 |