Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto medžiagos produktuose
Produktas | skaidulinių medžiagų kiekis 100 gr. | skaidulinių medžiagų paros norma | Paros normos procentas | |||
Avietės | 6,4 | 25 g | 25,6 | |||
Bananai | 2,1 | 25 g | 8,4 | |||
Brokoliai | 2,5 | 25 g | 10 | |||
Bulvės | 1,6 | 25 g | 6,4 | |||
Burokėliai | 2-2,5 | 25 g | 8-10 | |||
Cukinija | 1,1 | 25 g | - | |||
Šparaginės pupelės | 3,90 | 25 g | - | |||
Džiovintos slyvos | 9,4 | 25 g | 37,6 | |||
Juodieji serbentai | 7,0 | 25 g | 28 | |||
Kopūstai | 2-2,5 | 25 g | 8-10 | |||
Kriaušės | 1,9-2,5 | 25 g | 7,6-10 | |||
Kukurūzai | 2,4 g | - | ||||
Kviečių sėlenos | 44 | 25 g | 176 | |||
Kvietinė duona | 2,7 | 25 g | 10,8 | |||
Morkos | 3 | 25 g | 12 | |||
Obuoliai | 1,9-2,5 | 25 g | 7,6-10 | |||
Paprika (raudona) | 1,5 | - | ||||
Paprika (raudona) | 1,5 | - | ||||
Pomidorai | 1,6 | 25 g | 6,4 | |||
Pupelės | 15,0 | 25 g | 60 | |||
Rauginti kopūstai | 2,9 | 25 g | - | |||
Ruginė duona | 10,0 | 25 g | 40 | |||
Ryžiai | 2,2 | 25 g | 8,8 | |||
Salierai | 1,6 | 25 g | 6,4 | |||
Žirniai | 6,0 | 25 g | 24 |
Puslapiai: 1 |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!