Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto produktų sudėtis
Medžiaga | Medžiagos kiekis 100 gr. |
Medžiagos paros norma |
Paros normos procentas |
|||
Angliavandeniai | 5,1 | |||||
Baltymai | 1,7 | |||||
Cinkas | 0,64 | 12 mg | ||||
Folio rūgštis | 81 | 300 µg | ||||
Fosforas | 42 | 900 mg | ||||
Geležis | 0,55 | 12 mg | ||||
Kalcis | 11 | 1000 mg | ||||
Kalis | 412 | 2500 mg | ||||
Kalorijos | 245 | |||||
Magnis | 27 | 300 mg | ||||
Manganas | 0.142 | 2,5 - 5 mg | ||||
Natris | 39 | 1500 mg | ||||
Riebalai | 26,4 | |||||
Selenas | 0.4 | 55 µg | ||||
Vitaminas B1 | 0,08 | 1,5 mg | ||||
Vitaminas B2 | 0,15 | 1,6 mg | ||||
Vitaminas B5 | 1.389 | 4-10 mg | ||||
Vitaminas B6 | 0.257 | 1,0 mg | ||||
Vitaminas C | 10 | 60mg | ||||
Vitaminas E | 2,36 | 10 mg | 13 | |||
Vitaminas K | 21 | 75 µg | ||||
Vitaminas PP | 1.738 | 17 mg |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!