TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Bulvės Porai Kiaušiniai Džiuvėsėliai Sūris parmezano Aliejus
Jums reikės: 150 g bulvių,
300 g baltųjų porų dalių,
2 kiaušiniai,
0,5 stiklinės džiūvėsėlių,
0,5 stiklinės tarkuoto parmezano sūrio,
1 sauja petražolių,
druska,
malti juodieji pipirai,
aliejus (virimui).
Gaminimo eiga:
Pirmiausia išsivirkite ir sutrinkite bulves.
Baltąsias porų dalis apvirkite, kad suminkštėtų ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Bulves, porus, kiaušinius, džiūvėsėlius, sūrį, susmulkintas petražoles, druską ir pipirus suminkykite į vientisą masę.
Iš gautos masės formuokite pailgos formos kroketus, dėkite į įkaitusį aliejų ir virkite jame, kol gražiai apskrus.
Skanu su grietine arba natūraliu jogurtu.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!