TOP meniu » Receptainė Mėsos patiekalų receptai Jautiena Mėsa Svogūnai Actas Citrinos rūgštis Kepsniai
Jums reikės: 200g jautienos,
1 svogūnas,
30 g vyno acto,
20 g citrinos sulčių,
7 g baziliko,
druskos, pipirų.
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti gabaliukais po 30-40 g. Smulkiai supjaustome svogūną ir sudedame su mėsa į vieną indą. Mėsą pasūdome, papipiriname, įdedame baziliką.
Citrinos sultis sumaišome su vyno actu. Viską užpilame vyno actu ir pastatome šaltoje vietoje 5-6 valandoms. Kepama ant žarijų užmovus ant iešmų. Skaniausia su marinuotais svogūnais.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai Kepiniai Įdaryti patiekalai Sumuštiniai Apkepai Blynai Mišrainės Kita Padažai Kepsniai Sriubos Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!