Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Skanaus maisto paslaptis • Viskas apie kavą

Kavos naudojimo taisyklės

Visur yra taisyklės. Kavos naudojimas neišimtas ir čia yra sukurtos savos taisyklės, arba tiksliau rekomendacijos:

• Vartokite šviežiai skrudintą kavą.

• Kavos pupeles sumalkite tik prieš pat vartojimą.

• Kiekvienam kavos ruošimo metodui reikia tinkamai sumalti pupeles.

• Naudokite gero skonio šviežią vandenį.

• Kavos indai turi būti nepriekaištingai švarūs, o prieš naudodami sušildykite.

• Kavai užpilti naudokite ne verdantį o karštą vandenį (+96°C).

• Pašildyta kava paprasčiausiai nėra skani.

• Niekada kavos nevirinkite (išskyrus turkišką kavą).

• Niekada maltos kavos nenaudokite antrą kartą.

• Keiskite kavos rūšis, kad praturtintumėte savo skonio pojūčius.

• Suteikite sau džiaugsmo, naudodami geros kokybės kavą.

    Grįžti atgal