TOP meniu » Receptainė • Bulvių patiekalų receptai • Bulvės • Grybai • Miltai • Džiuvėsėliai • Kiaušiniai • Blynai

Bulvių ir grybų sklindžiai

Jums reikės: 500 g žalių bulvių,
150 g virtų grybų,
druskos,
riebalų,
miltų arba maltų džiūvėsėlių,
1 kiaušinis.

Gaminimo eiga:
Nuvalytas bulves sutarkuoti, sumaišyti su smulkiai kapotais grybais, įberti druskos. Tyrę šaukštu dėti į keptuvę su įkaitintais riebalais ir kepti iš abiejų pusių, kol apsitrauks rausva traškia plutele. Jei tešla per skysta arba sklindžiai irsta, įdėti miltų, maltų džiūvėsėlių arba įmušti kiaušinį.

Sklindžius valgyti su grietine, krienų padažu arba pomidorų, aguročių, raugintų agurkų salotomis.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams • Kita • Virtiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Apkepai • Paštetas • Padažai • Košės • Blynai • Įdaryti patiekalai • Troškiniai • Kita • Apkepai • Kepiniai • Kepsniai •

    Grįžti atgal