TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Kiaušiniai Miltai Alus Grybai Pievagrybiai Kepiniai
Jums reikės: 2 kiausinių,
miltų,
prieskonių, druskos,
apie 200-250g,o gal ir daugiau alaus (geriausia sviesaus).
pievagrybių.
Gaminimo eiga:
Viska sumaisyti kaip blynams, teslos skystuma reguliuoti alumi, dedant daugiau ivairiausiu mėgstamų aštrių prieskoniu gaunsis astresni. Tesla turi buti tirstoka, kad apvoliojus gryba visa nenuteketu. As dazniausiai naudoju sampinjonus,bet tinka viskas.
Taigi apvolioti tesloje, deti i ikaitusi alieju, aliejaus turi buti daug, kai paruduos deti ant popierinio ranksluoscio, kad sugertu riebalus.
Valgyti karstus, skanūs ir šalti šalti.
[Pasidalino: Vilma]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!