TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Kiaušiniai • Miltai • Alus • Grybai • Pievagrybiai • Kepiniai

Grybai alaus tešloje, prie alaus

Jums reikės: 2 kiausinių,
miltų,
prieskonių, druskos,
apie 200-250g,o gal ir daugiau alaus (geriausia sviesaus).
pievagrybių.

Gaminimo eiga:
Viska sumaisyti kaip blynams, teslos skystuma reguliuoti alumi, dedant daugiau ivairiausiu mėgstamų aštrių prieskoniu gaunsis astresni. Tesla turi buti tirstoka, kad apvoliojus gryba visa nenuteketu. As dazniausiai naudoju sampinjonus,bet tinka viskas.

Taigi apvolioti tesloje, deti i ikaitusi alieju, aliejaus turi buti daug, kai paruduos deti ant popierinio ranksluoscio, kad sugertu riebalus.

Valgyti karstus, skanūs ir šalti šalti.

[Pasidalino: Vilma]

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •

    Grįžti atgal