TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Svogūnai Grybai Sviestas Sriubos
Jums reikės: 300 g. svogūnų,
300 g. šviežių grybų,
2 šaukštai margarino arba sviesto,
1 litras sultinio,
druskos, pipirų,
1 šaukštelis miltų.
Gaminimo eiga:
Nuvalytus nuplautus grybus ir svogūnus supjaustyti šiaudeliais ir troškinti riebaluose. Kai svogūnai pasidarys skaidrūs ir šiek tiek paraus, įpilti sultinio, pavirinti, įdėti prieskonių. Kad sriuba būtų tirštesnė, troškinamus grybus galima pabarstyti miltais ir su sultiniu 10 minučių pavirinti.
Prie šios sriubos tinka karšti sumuštiniai su sūriu.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!