TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Svogūnai Miltai Sviestas Grietinėlė Fermentinis sūris
Jums reikės: 100 g šviežių arba šaldytų grybų,
2 svogūnų galvutės,
1 arbat. šaukšt. miltų,
2-3 valg. šaukšt. sviesto,
50 ml grietinėlės (20 proc. riebumo),
50 g fermentinio sūrio,
druskos ir pipirų pagal skonį.
Gaminimo eiga:
Grybus ir svogūnus smulkiai supjaustykite, sumaišykite, pabarstykite druska ir pipirais ir pakepinkite svieste 5-7 min. Baigiant kepinti užbarstykite arbatinį šaukštelį miltų.Paruoštus grybus sudėkite į indelius ir užpilkite grietinėle.
Fermentinį sūrį sutarkuokite ir užbarstykite ant viršaus. Orkaitę įkaitinkite iki 150 ir kepkite, kol užsidės graži rusva plutelė. Žiuljenai patiekiami karšti. Yra tokie specialus indeliai žiuljenui daryti, bet aš neturiu Tai darau paprastoj formoj.
[Pasidalino: Internė]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!