Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Ką vertėtų žinoti laikant maisto produktus
Laikant bananus šaldytuve, jų žievelė patamsėja, tačiau vaisius nesugenda, nors ir nelabai estetiškai atrodo.
Bananus rekomenduojama laikyti kambario temperatūroje, kur nors pakabintus.
Žemesnėje negu 12 C temperatūroje bananų žievelė pajuoduoja, jie labai greitai sugenda.
Žali bananai niekada neprinoksta šaldytuve.
Geriausiai juos nokinti popieriniame maišelyje kambario temperatūroje.
Paprastai bananai būna ne po vieną o, sakykim kekėmis, tad.. parsinešus, ypač jei jų parsinešėte daugiau, vertėtų juos išskirtyti po vieną o ne laikyti visą kekę.
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!