• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Ką vertėtų žinoti laikant maistą?

Kaip laikyti maisto produktų atsargas?

Juk, retas, kuris po pietų ar vakarienės, išmetame nesuvalgytą maistą, arba nusiperkame tiek kiek iš kart suvalgome. Tad kelios gudrybės kaip laikyti maistą, maisto produktus neprarandant skoninių savybių...

Paprika
Paprika
<< >>
Džiovinti vaisiai
Džiovinti vaisiai
<< >>
Cukinijos
Cukinijos
<< >>
Linų sėmenys
Linų sėmenys
<< >>
 
Šokoladas
Šokoladas
<< >>
Mėsa
Mėsa
<< >>
Kiaušiniai
Kiaušiniai
<< >>
Imbieras
Imbieras
<< >>
 
Žuvis
Žuvis
<< >>
Kava
Kava
<< >>
Prieskoniai
Prieskoniai
<< >>
Citrinos
Citrinos
<< >>
 
Bananai
Bananai
<< >>
Vaisiai, uogos
Vaisiai, uogos
<< >>
Daržovės
Daržovės
<< >>
Atsargos žiemai
Atsargos žiemai
<< >>
 
Duona
Duona
<< >>

  • Teisingas maisto produktų pakavimas
  • Kaip laikyti maisto produktus šaldytuve?
  •  
  • Maisto produktų laikymo terminai



    Visuomet po ranka..

    • Apytikslis maisto produktų svoris
    • Kalorijų lentelė
    • Maisto produktų sudėtis
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Produktų laikymo terminai
    • Aiškinamasis virtuvės žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
    • Ką valgyti pusryčiams?

    Ką vertėtų žinoti?

    • PERKANT maisto produktus
    • GAMINANT patiekalus
    • LAIKANT maisto produktus
    • VALGANT ar užkandžiaujant

    Įdomu. Naudinga. Subtilu.

    • Įdomybės pasaulyje
    • Mokslininkai teigia

    Išbandėme ir visi gyvi!

    • Tortas su vyšniomis »
    • Džiovinti obuoliai »
    • Avižiniai sausainiai su bananais (2) »
    • Medaus tortas (2) »

    Draugai!

    • . . .


    Reklama

    • Kaip išsirinkti kokybišką arbūzą?
    • Kaip reikėtų gerti vandenį?
    • Sveikos mitybos piramidės naujasis požiūris
    • Naudojamų sutrumpinimų paaiškinimai
    • Vegetarai mažiau rizikuoja sirgti vėžiu
    • Kaip perskelti kokoso riešutą?
    • Vartotojų teisių apsaugos įstatymas
    • Prieskonių naudojimas


    Apie mus...

    Pradžioje buvo...

    Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

    Svetainės politika

    • rašyti lietuviškai.

    • korektiškai.

    • be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

    • [... galvojame ...]

    Apie mus

    Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

    Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

    Laima

    Kontaktai

    Svetainę administruoja: Laima

    • El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

    • Rašyti žinutę

    Kaip patalpinti receptą?

    • Visa informacija čia

    Ir dar.. mus atrasite!

    • Facebook'e - VerdamKepam.lt

    • [... galvojame ...]

    Išbandėme ir mes gyvi :)

    • Bananiniai varškėčiai
    • Pyragas su trešnėmis, vyšniomis ir žemuogėmis
    • Topinambų mišrainė su pesto padažu
    • Cukinijų žiedai kepti tešloje
    • Tobulas varškės apkepas
    • Naminiai zefyrai
    • Makaronai su topinambais ir žirneliais

    "Gyvenkime" reklamėlė!

    • GYVENKIME: sveikai • patogiai
    • gražiai • skaniai • spalvotai
    • draugiškai • etiškai • stipriai
    • linksmai • pokštaujant
    • grybaujant • sapnuojant
    • su meile
    • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

    Mes Facebook'e!

    VerdamKepam.lt

    © Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

    Atnaujinta: 2024-06-27   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas