Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Austrių valgymo ypatumai, paruošimas?

Čili pipirų naudojimas ir nauda

Bendros žinios apie arbatą

Tirpi kava

Ką vertėtų žinoti renkantis pieno produktus?

Naudojamų sutrumpinimų paaiškinimai
Ką vertėtų žinoti laikant paprikas? - Geriausia paprikas laikyti medinėje dėžutėje (ne maišelyje) kambario temperatūroje, sausoje, gerai vėdinamoje vietoj..

Patarimai paprikų valgytojams - Jei sergate diabetu ir naudojate vaistus, paprikos gali veikti neigiamai vaistų efektyvumą - prieš valgant paprikas,..

Ką vertėtų žinoti gaminant iš paprikų - Paprikas, kaip ir daugumą daržovių, naudingiausia valgyti šviežias, bet jos tinka ir virimui ir kepimui ir konservav..

Kaip išsirinkti kokybiškas paprikas? - Raudonos paprikos yra saldesnės ir jose yra daugiau vitaminų C ir B6 (net 35 % daugiau vitamino B6, nei kitų spalvų ..

Obuolių džiovinimas namų sąlygomis - Obuolius geriausia bei naudingiausia džiovinti jų sezono metu, kai obuoliai pasižymi vitaminų bei mineralų gausa.. v..

Kaip laikyti džiovintus vaisius ir uogas? - Džiovintus vaisius ir uogas paprastai rekomenduojama laikyti ne ilgiau nei 12 mėnesių. Vėliau nors ir nesugenda bet ..

Skanios šaltienos subtilybės - Ant šaltienos susidariusią riebalų plutelę vertėtų pašalinti tik nuo tų indų kuriuos pradedat valgyti. Šaldytuve lai..

Ką verta žinoti, prieš valgant duoną? - Jei net ir labai mažas duonos kepaliuko plotelis apipelijo, deja bet valgyti apipjaustyto kepaliuko nevertėtų, teigi..

Ką vertėtų žinoti laikant cukinijas? - Jei cukiniją prapjovėte, vertėtų ją iškart ir visą sunaudoti, ar nors pasistengti kuo greičiau suvalgyti ar pasidali..

Kaip išsirinkti skaniausią cukiniją? - Nevertėtų rinktis didelių cukinijų, maždaug 12–24 cm ilgio cukinijų, odelė bus pakankamai plona, tad.. gaminant jos ..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |