Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Persiladas - kas tai?

Kaip mėgautis maistu?

Česnako naudojimas ir nauda

Ką vertėtų žinoti renkantis pieno produktus?

Pasaulyje populiarėja kačių kavinės

Kalendros naudojimas ir nauda
Kaip išsirinkti kokybiškas paprikas? - Raudonos paprikos yra saldesnės ir jose yra daugiau vitaminų C ir B6 (net 35 % daugiau vitamino B6, nei kitų spalvų ..

Obuolių džiovinimas namų sąlygomis - Obuolius geriausia bei naudingiausia džiovinti jų sezono metu, kai obuoliai pasižymi vitaminų bei mineralų gausa.. v..

Kaip laikyti džiovintus vaisius ir uogas? - Džiovintus vaisius ir uogas paprastai rekomenduojama laikyti ne ilgiau nei 12 mėnesių. Vėliau nors ir nesugenda bet ..

Skanios šaltienos subtilybės - Ant šaltienos susidariusią riebalų plutelę vertėtų pašalinti tik nuo tų indų kuriuos pradedat valgyti. Šaldytuve lai..

Ką verta žinoti, prieš valgant duoną? - Jei net ir labai mažas duonos kepaliuko plotelis apipelijo, deja bet valgyti apipjaustyto kepaliuko nevertėtų, teigi..

Ką vertėtų žinoti laikant cukinijas? - Jei cukiniją prapjovėte, vertėtų ją iškart ir visą sunaudoti, ar nors pasistengti kuo greičiau suvalgyti ar pasidali..

Kaip išsirinkti skaniausią cukiniją? - Nevertėtų rinktis didelių cukinijų, maždaug 12–24 cm ilgio cukinijų, odelė bus pakankamai plona, tad.. gaminant jos ..

Ką verta žinoti, prieš valgant arbūzą? - Uogos tame tarpe ir arbūzai (kaip jau rašiau, arbūzas yra ne kas kita kaip uoga) kaip ir įvairūs vaisiai valgomi tik..

Ką vertėtų žinoti laikant linų sėmenis? - Susmulkintus sėmenis sandariame, neatidarytame įpakavimee galima laikyti iki pusės metų – jie nepraranda savo maisti..

Kaip išsirinkti kokybišką medų? - Skystas medus paprastai būna tik vasarą. Jeigu šaltuoju metų laiku perkate skystą medų, vadinas perkate pašildytą ar..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |