Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...
Kaip atskirti kokybišką vanilę? - Kokybiškai paruoštos vanilės ankštys turi būti lanksčios (panašiai kaip išdirbta oda) ir jokiu būdu ne kietos.... Teisingas maisto produktų pakavimas - Pergamentinis popierius naudojamas konditerinių gaminių, dešros, sūrio, rūkytų produktų, varškės, sviesto saugojimui..Ką vertėtų žinoti laikant mėsą? - Supjaustytą virtą kumpį laikykime (net kai bus valgomas po keleto valandų) šaltoje ir tamsioje vietoje, suvyniotą į ..Ką vertėtų žinoti laikant imbierą? - Šviežias nenuluptas imbieras šaldytuve gali būti laikomas iki 3 savaičių, o šaldiklyje iki 6 mėnesių. Reikėtų laik..Ką vertėtų žinoti laikant kavą? - Kava bijo tiesioginių saulės spindulių, nelaikykite virtuvėje ant palangės, nors kava ir dėžutėje...Ką vertėtų žinoti laikant citrinas? - Prapjautą citriną laikykime lėkštelėje pjūviu aukštyn ir uždengtą stikline arba į lėkštelę įlašinkime keletą lašų..Ką vertėtų žinoti laikant vaisius? - Apelsinai ir citrinos ilgai išliks švieži, jeigu juos patepsime aliejum, sudėsime į celofano maišelį arba uždarą..Ką vertėtų žinoti laikant kiaušinius? - Nešvarius kiaušinius būtina nuvalyti, į šaldytuvą reikėtų dėti tik švarius, nereikėtų kiaušinių plauti, nes plauti..Ką vertėtų žinoti laikant žuvį? - Jei žuvį pagavai pats, taip gali ją saugoti 710 dienų, tačiau, jei šis laimikis iš prekybos centro pasistenk per ..Ką vertėtų žinoti laikant prieskonius? - Didžiausi prieskonių priešai yra saulės šviesa, šiluma, oras bei drėgmė. Netinkamai saugomi prieskoniai gali per..Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!