Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Skanių grybų patiekalų subtilybės

Mitybos mitai :: Ką vertėtų žinoti apie mitybą

Pipirų prieskonių mišinys

Ką vertėtų žinoti renkantis kiaušinius?

Maisto produktų sudėtis

Kinai siūlo naują pusryčių koncepciją
Kaip atskirti kokybišką vanilę? - Kokybiškai paruoštos vanilės ankštys turi būti lanksčios (panašiai kaip išdirbta oda) ir jokiu būdu ne kietos....

Teisingas maisto produktų pakavimas - Pergamentinis popierius naudojamas konditerinių gaminių, dešros, sūrio, rūkytų produktų, varškės, sviesto saugojimui..

Ką vertėtų žinoti laikant mėsą? - Supjaustytą virtą kumpį laikykime (net kai bus valgomas po keleto valandų) šaltoje ir tamsioje vietoje, suvyniotą į ..

Ką vertėtų žinoti laikant imbierą? - Šviežias nenuluptas imbieras šaldytuve gali būti laikomas iki 3 savaičių, o šaldiklyje – iki 6 mėnesių. Reikėtų laik..

Ką vertėtų žinoti laikant kavą? - Kava bijo tiesioginių saulės spindulių, nelaikykite virtuvėje ant palangės, nors kava ir dėžutėje...

Ką vertėtų žinoti laikant citrinas? - Prapjautą citriną laikykime lėkštelėje pjūviu aukštyn ir uždengtą stikline arba į lėkštelę įlašinkime keletą lašų..

Ką vertėtų žinoti laikant vaisius? - Apelsinai ir citrinos ilgai išliks švieži, jeigu juos patepsime aliejum, sudėsime į celofano maišelį arba uždarą..

Ką vertėtų žinoti laikant kiaušinius? - Nešvarius kiaušinius būtina nuvalyti, į šaldytuvą reikėtų dėti tik švarius, nereikėtų kiaušinių plauti, nes plauti..

Ką vertėtų žinoti laikant žuvį? - Jei žuvį pagavai pats, taip gali ją saugoti 7–10 dienų, tačiau, jei šis laimikis iš prekybos centro – pasistenk per ..

Ką vertėtų žinoti laikant prieskonius? - Didžiausi prieskonių priešai yra saulės šviesa, šiluma, oras bei drėgmė. Netinkamai saugomi prieskoniai gali per..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |