Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Skanių cepelinų paslaptis

Vartotojų teisių apsaugos įstatymas

Šokoladas mažina infarkto riziką

Ką vertėtų žinoti laikant bananus?

Kaip naudotis servetėlėmis?

Ką vertėtų žinoti laikant citrinas?
Kavos istorija :: Kavos Ypatumai - Mokslininkai įrodė, kad kofeinas pagerina trumpalaikę atmintį ir reakcijos laiką. Tai seniai visiems žinoma, tačiau ..

Patarimai kavos mėgėjams - Nereikėtų kavos gerti iš karto ir po sočių pietų ar vaišių, nes padažnėja širdies plakimas, gali pakilti kraujospūdi..

Kaip išsirinkti kokybišką kavą? - Kavos kokybė ir skonis priklauso nuo skrudinimo. Lengvai skrudintos pupelės yra švelnesnio, vidutinis skrudinimas su..

Kaip gražiai pateikti kavą arba arbatą? - Gėrimai lankytojams pateikiami iš dešinės. Jei atnešama kavinuke, į puodelį pilama iš dešinės svečio pusės dešine..

Krienai - Lietuvoje auga vienintelė rūšis - valgomasis krienas. Auginamas kaip prieskoninis augalas. Šaknyse ir lapuose yra..

Kurkuma (ciberžolė) - Dar vadinama ciberžole, tai aromatinis, daugiametis metro aukščio augalas, turintis stambius ovalius lapus, augančiu..

Mėta - Tai seniausias aromatinis augalas, žinomas ir naudojamas žmonių dar iki mūsų eros. Tamsiai žali lapai pasižymi vėsiu..

Šafranas - Tai vienas seniausių prieskonių, gaunamas iš šafrano gėlės arba crocus sativus - kroko. Artimuosiuose Rytuose krokas..

Vanilė - Natūrali vanilė dažnai pakeičiama sintetine vanile – vanilės cukrumi, kuris yra pigesnis ir kurį gana patogu naudoti..

Kaip pasigaminti prieskoninę druską? - Iš šviežių žalumynų, daržovių, grybų nesunkiai galima pasiruošti prieskoninę druską, kuria galima gardinti įvairius ..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |