Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Kodėl sveika valgyti šviežias daržoves ir vaisius?

Kaip pasigaminti vanilinio cukraus?

Kuminas

Skanios arbatos subtilybės

Juodoji arbata

Kuo ypatingas mažų vaikų maitinimas?
Kaip susodinti svečius prie stalo? - Jei yra keli apskriti stalai, šeimininkas su šeimininke sėdi prie skirtingų stalų tokiose vietose, kad matytų visą k..

Kaip skaniai išvirti bulves? - Bulvių virimo laikas priklauso nuo bulvių dydžio, tačiau paprastai senas vidutinio dydžio bulves reikėtų virti ne..

Ką vertėtų žinoti perkant maisto produktus? - Visi mažiau ar daugiau perkam maisto produktus, tad keli įdomūs pastebėjimai į ką vertėtų atkreipti dėmesį renkanti ..

Kaip laikyti maisto produktus? - Paprastai nusiperkama ar pasigaminama daugiau, nei iš karto galima suvalgyti, tad dažnam iškyla toks klausimėlis..

Kaip mėgautis maistu? - Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuv..

Aiškinamasis virtuvės žodynas - Kiekvienoje gyvenimo srityje yra žodžių, kurių dažnas nesupranta, juk ne visiems lemta būti kulinarais, bet beveik v..

Mitai ir faktai apie šokoladą - Nuomonė, kad nuo šokolado storėjama, yra klaidinga. Tukina ne pats šokoladas, o jame esantis cukrus. Kuo daugiau šok..

Šokolado poveikis sveikatai - Valgant per daug šokolado gali kilti sveikatos problemų. Kakavos svieste yra daug riebalų, kurie didina cholesteroli..

Šokolado klasifikacija - Šokoladas klasifikuojamas į juodąjį, pieninį, baltąjį šokoladą. Be to, dar yra iškiriami šokoladiniai triufeliai, šo..

Kaip laikyti šokoladą? - Šokolado negalima laikyti labai šiltoje vietoje, veikiant tiesioginiams saulės spinduliams. Peršilimas skatina kakav..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |