TOP meniu » Receptainė Mėsos patiekalų receptai Subproduktai Svogūnai Sviestas Grietinėlė Česnakas Morkos Kepsniai
Jums reikės: vištos širdelių,
pagal skonį druskos, pipirų,
kelių laurų lapelių,
vienas nedidelis svogūnas,
šaldytų daržovių mišinio,
mažo gabaliuko sviesto,
pagal skonį grietinėlės,
skiltelės česnako.
Gaminimo eiga:
Širdeles nuplaunam ir apverdame apie 5 min. Nupilame vandenį, perplauname širdeles ir iš naujo užkaičiame virti, užvirus įberiame druskos, pipirų, įmetame lauro lapelių bei pilnai išverdame širdeles.
Svogūną supjaustome į keptuvę, trumpai pakepiname, įberiame turimų daržovių ar daržovių mišinuko, įdedame sviesto gabaliuką bei kelias minutes pakepiname.
Tuomet sudedame išvirtas, per pusę perjautas širdeles, įpilame grietinėlės, įberiame smulkiai supjaustytą česnako skiltelę, beriame druskos pagal skonį ir troškiname apie 10 min arba žinoma.. kol daržovės taps minkštos. Iškepus nieko nelaukiant ir skanaujam ;)
[Pasidalino: Laima]
M ū s ų ž o d i s: Valgėme su virtomis bulvėmis bei agurkų ir ridikėlių salotomis
J ū s ų ž o d i s:
skanu (0)
sveika (0)
sotu (0)
reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai Kepiniai Įdaryti patiekalai Sumuštiniai Apkepai Blynai Mišrainės Kita Padažai Kepsniai Sriubos Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!