Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Skanaus maisto paslaptis Viskas apie kavą
Visur yra taisyklės. Kavos naudojimas neišimtas ir čia yra sukurtos savos taisyklės, arba tiksliau rekomendacijos:
Vartokite šviežiai skrudintą kavą.
Kavos pupeles sumalkite tik prieš pat vartojimą.
Kiekvienam kavos ruošimo metodui reikia tinkamai sumalti pupeles.
Naudokite gero skonio šviežią vandenį.
Kavos indai turi būti nepriekaištingai švarūs, o prieš naudodami sušildykite.
Kavai užpilti naudokite ne verdantį o karštą vandenį (+96°C).
Pašildyta kava paprasčiausiai nėra skani.
Niekada kavos nevirinkite (išskyrus turkišką kavą).
Niekada maltos kavos nenaudokite antrą kartą.
Keiskite kavos rūšis, kad praturtintumėte savo skonio pojūčius.
Suteikite sau džiaugsmo, naudodami geros kokybės kavą.
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!