Kas naujo verdamkepam.lt receptainėje?

 

  • Kaip išsirinkti kokybiškas paprikas?

    Kaip išsirinkti kokybiškas paprikas?

    Raudonos paprikos yra saldesnės ir jose yra daugiau vitaminų C ir B6 (net 35 % daugiau vitamino B6, nei kitų spalvų paprikose). Kuo paprika raudonesnė, tuo didesnis jose..

  • Obuolių džiovinimas namų sąlygomis

    Obuolių džiovinimas namų sąlygomis

    Obuolius geriausia bei naudingiausia džiovinti jų sezono metu, kai obuoliai pasižymi vitaminų bei mineralų gausa.. vasaros pabaigoje - rudenį ir ką tik nuskintus..

  • Kaip laikyti džiovintus vaisius ir uogas?

    Kaip laikyti džiovintus vaisius ir uogas?

    Džiovintus vaisius ir uogas paprastai rekomenduojama laikyti ne ilgiau nei 12 mėnesių. Vėliau nors ir nesugenda bet džiovintų gėrybių maistinė nauda žymiai sumažėja..

  • Skanios šaltienos subtilybės

    Skanios šaltienos subtilybės

    Ant šaltienos susidariusią riebalų plutelę vertėtų pašalinti tik nuo tų indų kuriuos pradedat valgyti. Šaldytuve laikomą šaltieną geriau palikti su ta riebalų plutele..

Draugai!



  • Kaip pakeisti blogus mitybos įpročius?
  • Kaip pasigaminti vanilinio cukraus?
  • Ką vertėtų žinoti laikant kavą?
  • Ką vertėtų žinoti laikant linų sėmenis?
  • Kaip patikrinti ar kiaušinis šviežias?
  • Alyvų aliejus gali padėti išvengti Alzheimerio ligos
  • Vartotojų teisių apsaugos įstatymas
  • Ką vertėtų žinoti laikant mėsą?