TOP meniu » Receptainė Pieno, varškės patiekalų receptai Nutella Sausainiai Sviestas Varškė Ricotta sūris Grietinėlė Desertai
Jums reikės: 2 pakelių sausainiai,
Nutellos apie 400 gr.,
Sviesto 100 gr.,
apie 230 gr. kreminės varškės arba ricotta,
230 gr. plakamosios grietinėlės.
Gaminimo eiga:
Sausainius sutrupinkite, užpilkite išlydytu sviestu, gerai išmaišykite ir sudėkite į torto formą su nuimamais kraštais, suformuojant kraštelį bei gerai suslegiant.
Grietinėle išplakite iki standumo. Pasišildykite nutella ir išplakite su varške ar ricotta, sumaišykite (šaukštu) su grietinėle. Gautą masę dėkite ant sausainių, puoškite grietinėle, šokoladu arba kaip padiktuos fantazija.
Tortą dėkite į šaldytuvą, nors kokioms 5 valandoms.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s:
skanu (0)
sveika (0)
sotu (0)
reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas, varškė » Tortai Desertai Desertai Desertai Kremai Apkepai Padažai Kepiniai Sriubos Kita Kepsniai Blynai Sumuštiniai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!