TOP meniu » Receptainė Grybai žiemai Grybų patiekalų receptai Grybai Kopūstai Morkos Svogūnai Pomidorų padažas Mišrainės
Jums reikės: 4 litrams mišrainės,
0,75 l. grybų virtų,
2,0 kg. kopūsto,
1 kg. morkų,
1 kg. svogūnų,
3 šk. druskos,
5 šk. pamidorų pastos aštrios,
lauro, pipirų, petražoliu lapelių.
Gaminimo eiga:
Kopūstas supiaustomas ir apverdamas nedideliame kiekyje vandens, morkos virtos supiaustomos, svogūnai apkepinami, viskas sumaišoma, sudedama virti grybai, pamidorų padažas, prieskoniai ir troškinama apie 15-20 min. Karšta sudedama į stiklainius ir uždaroma.
[Pasidalino: Laima]
M ū s ų ž o d i s: Mums patiko, mišrainė puikiai laikosi bei labai skani žiemą
2016 >> pagaliau pridėjome ir nuotrauką kurios nebuvo, puiki mišrainė, kiekvienais metais mažiau - daugiau gaminame, šiemet dar įpjausčiau paprikos (raudonos ir geltonos) manau bus dar skaniau :))
J ū s ų ž o d i s: skanu (1) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!