Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Kaip valgyti žuvį?

Kaip susodinti svečius prie stalo?

Ką vertėtų žinoti renkantis kuminų sėklas?

Fetos sūris naikina ligas sukeliančias bakterijas

Ko nederėtų daryti prie stalo?

Kodėl sveika valgyti grūdinius produktus?
Kokteilių ruošimo ypatumai - Visos sudedamos kokteilio dalys turi būti šviežios ypač naudojami vaisiai. Gėrimai buteliuose taip pat turi būti švi..

Įrankiai kokteilių ruošimui - Prieš gaminant kokteilius namuose, vertėtų apsirūpinti reikalingais įrankiais nors minimaliai, priklausomai nuo to k..

Naudojamų sutrumpinimų paaiškinimai - Kad lengviau būtų skaitomi svetainėje esami receptėliai, naudojamų sutrumpinimų paaiškinimai....

Muskato riešutai - Kadangi maltas muskato riešutas greitai praranda aromatą ir skonį, geriausia sandariame indelyje laikyti visą riešut..

Čiobrelis - Čiobrelio kvapas neužgožia kitų prieskonių ir žolelių aromatų, todėl gali būti drąsiai naudojamas įvairiuose mišiniu..

Vaistinis kietis (peletrūnas) - Peletrūnais patariama skaninti įvairias salotas, sriubas, padažus, daržovių, mėsos ir varškės patiekalus, marinuotus..

Kaip laikyti taurę vyno? - Dideles išgaubtas taures galima imti už apačios delnu į viršų, kojelę prilaikant didžiuoju ir bevardžiu pirštais. Ta..

Kaip elgtis prie stalo? - Valgydami nesilenkite prie lėkštės, sėdėkite tiesiai. Valgant sriubą jokiu būdu nepakreipkite lėkštės (į save ar nuo..

Kaip patikrinti ar kiaušinis šviežias? - Jeigu norite patikrinti, ar švieži kiaušiniaipanardinkite į stiklinį indą su sūriu vandeniu: jeigu kiaušinis guli an..

Kaip perskelti kokoso riešutą? - Viskas ko reikės norint perskelti kokosą yra senas rankšluostis, plaktukas, didelis vinis, stiklinė ir mažas, bet tv..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |