Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Fetos sūris naikina ligas sukeliančias bakterijas

Prieskonių naudojimas

Kaip valgyti omarą?

Kaip paruošti skanią kavą?

Ką vertėtų žinoti renkantis šparagus?

Menas iš daržovių ir vaisių
Vegetarai mažiau rizikuoja sirgti vėžiu - Oksfordo universiteto mokslininkai teigia, jog atsisakymas mėsos mažina kai kurių vėžinių susirgimų riziką beveik 2 ..

Japonijoje veikia triušių kavinė - Kol garsūs pasaulyje restoranai ir kavinės lankytojus vilioja gurmaniškais patiekalais, įdomiomis koncepcijomis ar..

Valgymo tradicijos Lietuvoje - Nuo senų senovės lietuvių namuose priimta dėkoti Dievui, bet ne šeimininkams. Ir jei netyčia svečias jiems padėkodav..

Arbatpinigiai - vykstantiems svetur - Kelionėje komfortas dažnai priklauso nuo jus supančio aptarnaujančio personalo. Norėdami išvengti nemalonių situacij..

Kinai siūlo naują pusryčių koncepciją - Kinijos specialistai iškėlė naują koncepciją, jie ragina per pusryčius atsisakyti tradicinių patiekalų - kiaušinių, ..

Aštriausi pipirai pasaulyje - Tai ar žinote kokie pasaulyje aštriausi pipirai, šiuo metu įrašyti į Gineso rekordų knygą....

Skanios uogienės subtilybės - Uogienė tai gaminys iš vaisių, uogų ar daržovių virtų su cukrumi ar cukraus sirupe. Vaisiai ar uogos uogienėje turi ..

Skanaus marmelado subtilybės - Marmeladas tai vientisa drebučių konsistencijos masė, išvirta iš vaisių ar uogų tyrės ir cukraus. Marmeladas gali..

Skanaus džemo subtilybės - Džemas tai nevienalytė, turinti virtų vaisių, uogų arba jų gabalėlių, masė. Džemo sirupas yra tirštas kaip drebučiai..

Skanaus kompoto subtilybės - Namuose gamintus kompotus nuolat tikrinkite, ar dangteliai nepradėjo pūstis. Ypač dažnai juos tikrinkite pirmosiomis..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |