Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Kavos istorija :: Kavos Ypatumai

Teisingas maisto produktų pakavimas

Kaip laikyti džiovintus vaisius ir uogas?

Ką vertėtų žinoti laikant vaisius?

Ką vertėtų žinoti gaminant kotletus

Čili pipirų rūšys :: Pipirų įvairovė
Kaip reikėtų gerti vandenį? - Gerti daug vandens svarbu ir todėl, kad tai geriausia priemonė... pašalinti skysčių perteklių iš organizmo....

Bendri higienos pastebėjimai perkant - Reikia vengti pirkti maistą prekybos taškuose, kur akivaizdi netvarka ar prasti higienos reikalavimai. Nors daugelis..

Aliejaus rūšys bei panaudojimas - Kaip teigia statistai Lietuvoje yra daugiausia suvartojama saulėgrąžų ir rapsų aliejaus. Prekybos centrų statistika ..

Kokie pagrindiniai riebalų šaltiniai? - Sočiųjų riebalų gausu riebiuose pieno produktuose (pavyzdžiui, grietininis jogurtas, riebi varškė, sūris, grietinėlė..

Kas geriau - augaliniai ar gyvūniniai riebalai? - Riebalai turi sudaryti ne daugiau kaip 30 % paros kaloringumo (sveikam žmogui). Iš jų 70 % turi sudaryti augaliniai ..

8 priežastys - kodėl būtina gerti vandenį? - Nepakankamas organizmo aprūpinimas vandeniu gali sukelti ląstelių dehidrataciją, suardyti cheminę organizmo pusiausv..

Kavos ar arbatos pateikimas svečiams - Gėrimai lankytojams pateikiami iš dešinės. Jei atnešama kavinuke, į puodelį pilama iš dešinės svečio pusės dešine..

Šampano gėrimo ypatumai - Šampanas geriamas šaltas, 6-8 C temperatūros (kai kurie gamintojai rekomenduoja 8-10 C). Dažnai šampano butelis prie..

Kaip valgyti žuvį? - Žuvį galima valgyti dvejomis šakutėmis arba specialia žuvies šakute ir peiliu. Virta žuvis valgoma etapais: įpjauti ..

Kaip valgomas artišokas? - Artišoko graižas paduodamas į stalą specialioje arba paprastoje gilesnėje lėkštėje. Pagal pageidavimą prie jo patiek..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |