Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Kinai siūlo naują pusryčių koncepciją

Kaip išsirinkti skaniausią cukiniją?

Skanios arbatos subtilybės

Kaparėlių naudojimas ir nauda

Čili pipirų rūšys :: Pipirų įvairovė

Skanaus kompoto subtilybės
Ką vertėtų žinoti prieš spaudžiant sultis? - Sultis reikia spausti tik iš gerai prinokusių vaisių, uogų ir daržovių. Netinka suvytusios ir apipuvusios. Išspausta..

Sulčių poveikis sveikatai - Gydytojai pažymi, jog svarbu ir tai, kada sultys yra geriamos. Geriausia sultis gerti pusvalandį prieš valgį arba dv..

Kavos stiprumas - Vidutinio stiprumo kava išeiga 1 puodelis (100 g) - kavos pupelės 20-30 g. (arb. šaukštelis - 7 g kavos)..

Kavos ruošimo būdai (metodai) - Kava, ko gero, geriama visuose pasaulio kraštuose, jos ruošimo būdų yra daug ir įvairių. Jemene auginama viena geria..

Kavos naudojimo taisyklės - Visur yra taisyklės. Kavos naudojimas neišimtas ir čia yra sukurtos savos taisyklės, arba tiksliau rekomendacijos....

Kavos malimas - Prieš ruošiant užpilą, kavos pupeles reikia sumalti. Dabar visiškai galima išsiversti ir be kavamalės. Daugeliui kav..

Kava pasaulyje :: Kavos gėrimo tradicijos - Juodą kava priimta patiekti po valgio nedideliuose puodeliuose. Galima gerti tik juodą kava, tačiau pagal skonį gali..

Kava ir kofeinas - Geriausios kokybės pupelės turi mažiau kofeino. Robustos pupelių, kurios paprastai naudojamos tirpiai kavai gaminti,..

Tirpi kava - Dažniausiai tirpi kava gaminama iš vidutinės ar žemos kokybės robustos kavos pupelių mišinio. Kuo geresnės kokybės p..

Kavos pupelių rūšys - Kavos kokybė priklauso nuo to, kur ji subrandinta. Kuo aukščiau jūros lygio auginama kava, tuo geresnė jos kokybė. A..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |