TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Bruknės • Medus • Cinamonas • Uogienės

Bruknių uogienė su medumi

Jums reikės: 1 kg bruknių,
700 g medaus,
trupučio cinamono,
3 vnt. gvazdikėlių,
citrinos žievelės,
1/2 stiklinės vandens.

Gaminimo eiga:
Uogas perrenkame, pašaliname šakelių liekanas, nuplauname, apdžioviname. Bruknes blanširuojame, suberdami uogas 2-3 min į verdantį vandenį, kad pašalintume aitrumą.

Į uogienės virimo indą supilame vandenį, medų ir verdame ant silpnos ugnies, kol išvirs.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą • Pyragai • Įvairūs kiti gėrimai • Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •

    Grįžti atgal