TOP meniu » Receptainė Mėsos patiekalų receptai Elniena Obuoliai Sviestas Lašiniai Bruknės Kepsniai
Jums reikės: 800 g marinuotos elnio filė,
2 rūgščių obuolių,
50 g sviesto,
80 g lašinukų su raumenu,
2 šaukštai bruknių uogienės,
druskos pagal skonį.
Gaminimo eiga:
Su prieskoniais marinuotą elnio filė supjaustyti riekėmis, pasūdyti, pabarstyti pipirais ir dėti ant folijos lapų.
Ant mėsos uždėti po kelias skilteles nulupto obuolio ir gabaliuką sviesto ir sandariai suvynioti ir kepti karštoje orkaitėje pusę valandos.
Iškepusią elnieną išvynioti, ant kiekvieno gabalo uždėti po keletą kepintų lašinukų juostelių ir po šaukštelį bruknių uogienės.
Rekomenduojama patiekti su ryžiais.
[Pasidalino: Medžiotojo žmona]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai Kepiniai Įdaryti patiekalai Sumuštiniai Apkepai Blynai Mišrainės Kita Padažai Kepsniai Sriubos Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!