TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Moliūgas Faršas Miltai Kiaušiniai Kepsniai
Jums reikės: 0.5 kg Faršo,
1 kiaušinio,
apie 100 gr. miltų.
druskos, pipirų bei mėgstamų prieskonių mėsai, aliejaus,
moliūgo apie 500 gr.
Gaminimo eiga:
Faršą išminkyti su prieskoniais (druska, pipirais bei mėgstamais prieskoniais mėsai), kiaušiniu ir įmaišyti miltus. Pusę moliūgo reikiamo kiekio sumalti, o likusį nuskusti su skustuku plonais griežinėliais.
Išminkius mėsą, imti po nedidelį gabalėlį ir apsukti su moliūgo juostelėmis ir dėti į įkaitintą keptuvę. Kepti kol mėsa iškeps ir gražiai apskrus moliūgas.
Garnyrui naudoti virtas bulves ir agurkėlius marinuotus, bei papuošti petražolėmis ir krapais arba pagal savo skonį.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!