TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Kiaušiniai • Grietinė • Aliejus • Varškė • Miltai • Jautiena • Kiauliena • Faršas • Svogūnai • Kepiniai

Varškinės tešlos čeburekai

Jums reikės: 2 kiaušiniai
1 šaukštas valgomosios sodos
2 šaukštai riebios grietinės
2 šaukštai aliejaus
1 kg varškės
Druska
Miltai
Pusė kilogramo faršo (jautienos arba kiaulienos, riebesnis ir sultingas)
Trys dideli svogūnai.

Gaminimo eiga:
Varške sutrinama, įmušamas kiaušinis, sudedama grietinė, kurioje išmaišoma soda. Tuomet įberiama druskos ir viskas išminkoma su miltais iki vientisos masės, tinkamos kočioti.

Mėsa apverdama vandenyje maždaug 5 min., tada sumalama. Mėsa sumaišoma su prieskoniais, kiaušiniu ir svogūnu. Viskas gerai išmaišoma, išminkoma.

Iš iškočiotos tešlos spaudžiame skrituliukus su stikline, į juos dedame mėsos įdarą ir šakute užspaudžiame kraštus. Verdame įkaitintame aliejuje kol gražiai pageltonuoja.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai • Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •

    Grįžti atgal