TOP meniu » Receptainė Žuvies patiekalų receptai Žuvis Varškė Svogūnai Kiaušiniai Miltai Kepsniai
Jums reikės: 400 g šaldytos žuvies be odos,
200 g varškės,
100 g svogūnų,
1 kiaušinis,
3 šaukštai miltų,
druska, pipirai.
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustyti šaldytą žuvį. Susmulkintą svogūną apkepti keptuvėje. Sumaišyti žuvį, varškę, svogūną, kaiušinį, įdėti miltų, pagardinti prieskoniais, druska, išmaišyti.
Suformuoti nedidelius kepsniukus ir kepti keptuvėje. Pie šios žuvies tinka virti ryžiai, karštas grietinės ir svogūnų padažas.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai Paštetas Troškiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Apkepai Kita Mišrainės Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!