TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Šparaginės pupelės • Actas • Marinavimas

Švelniai marinuotos šparaginės pupelės

Jums reikės: Šparaginių pupelių.

Marinatui: 1.5 litro vandens,
2 šaukštai kupini druskos,
2 šaukštai cukraus,
5 šaukštai acto.

Gaminimo eiga:
Pasiruošiam marinatą - supilti į puodą vandenį sudėti druską, cukrų, actą ir užvirti.

Pupeles (nepjaustytas arba supjausstytas maždaug 3-4 cm ilgio)) pavirti 10 min. sudėti į iškaitintus stiklainius. Užpilti marinatu ir pakaitinti 15 min. Tada užsukti stiklainius ir palaikyti kambario temperatūroje parą o po to išnešti vėsiau.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •

    Grįžti atgal