TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Fermentinis sūris • Kiauliena • Kiaušiniai • Graikiški riešutai • Majonezas • Česnakas • Bulvių traškučiai • Riešutai • Sriubos

Traškūs sumuštinukai prie alaus

Jums reikės: 30-čiai sumuštinukų pagaminti reikės:
Didesnio pakelio mėgstamų bulvių traškučių, pvz : „Lays”,
150 gr. fermentinio sūrio,
mažos rūkytos kiaulės ausies,
1 kietai virto kiaušinio,
100 gr. graikiškų riešutų,
3-jų šaukštų „Vilniaus majonezo”,
2-3 skiltelių česnako,
Kotanyi ketverių pipirų malūnėlio.

Gaminimo eiga:
Susmulkinti ir truputį sausoj keptuvėj pakaitinti riešutus. Kiaulės ausį, sūrį, kiaušinį , česnaką kruopščiai susmulkinti, įberti 2/3 riešutų, pagal skonį mišrių Kotanyi pipirų, įdėti „Vilniaus” arba mėgstamo majonezo ir viską išmaišyti.

Po šaukštelių masės krauti ant bulvių traškučių. Ant viršaus dar užbarstyti smulkintų graikiškų riešutų. Masę galima pasiruošti ir iš ankščiau, bet sudėti ant traškučių reikėtų prieš paduodant į stalą, nes maždaug po pusantros valandos ima minkštėti pagrindas.

[Pasidalino: Ingutė]

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •

    Grįžti atgal