TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Paprika • Imbieras • Žalioji citrina • Vištiena • Aliejus • Sojų padažas • Medus • Čili pipiras • Kepsniai

Aštrūs vištienos gabalėliai su medumi

Jums reikės: 1 šviežias čili pipiras,
1 šaukštelis čili prieskonių,
1 šaukštelis šviežio, sutarkuoto imbiero,
1 sutarkuota žaliosios citrinos (laimo) žievelė,
600 g vištos krūtinėlės file,
4 šaukštai aliejaus,
1 šaukštas šviežios kalendros lapelių,
2 šaukštai sojų padažo,
3,5 šaukšto medaus.

Gaminimo eiga:
Sumaišyti šviežią čili, čili miltelius, sutarkuotus imbierą ir laimo žievelę. Gerai išmaišyti produktus. Mišiniu įtrinti supjaustytą vištieną ir palaikyti bent 2 val., kad prieskonių skonis ir aromatas įsigertų į vištieną.

Inde įkaitinti pusę aliejaus. Į įkaitusį aliejų sudėti pusę vištienos ir kepti 10 min. pastoviai vartant. Išimti ją iš indo ir nuvarvinti ant servetėlės. Tą patį pakartoti su likusia mėsa.
Iškepus visą vištieną, į indą suberti šviežią kalendrą ir apkepti ją ant didelės ugnies apie 30 sek., nuolat maišant.

Po to vėl į indą sudėti pakeptą vištieną, sumaišyti su kalendra ir apkepti dar 1 min. Į mėsą supilti sojos padažą bei medų ir kepti 1 min. nuolat maišant. Vištieną patiekti karštą su ryžiais.

[Pasidalino: Internė]

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •

    Grįžti atgal