TOP meniu » Receptainė Mėsos patiekalų receptai Paprika Imbieras Žalioji citrina Vištiena Aliejus Sojų padažas Medus Čili pipiras Kepsniai
Jums reikės: 1 šviežias čili pipiras,
1 šaukštelis čili prieskonių,
1 šaukštelis šviežio, sutarkuoto imbiero,
1 sutarkuota žaliosios citrinos (laimo) žievelė,
600 g vištos krūtinėlės file,
4 šaukštai aliejaus,
1 šaukštas šviežios kalendros lapelių,
2 šaukštai sojų padažo,
3,5 šaukšto medaus.
Gaminimo eiga:
Sumaišyti šviežią čili, čili miltelius, sutarkuotus imbierą ir laimo žievelę. Gerai išmaišyti produktus. Mišiniu įtrinti supjaustytą vištieną ir palaikyti bent 2 val., kad prieskonių skonis ir aromatas įsigertų į vištieną.
Inde įkaitinti pusę aliejaus. Į įkaitusį aliejų sudėti pusę vištienos ir kepti 10 min. pastoviai vartant. Išimti ją iš indo ir nuvarvinti ant servetėlės. Tą patį pakartoti su likusia mėsa.
Iškepus visą vištieną, į indą suberti šviežią kalendrą ir apkepti ją ant didelės ugnies apie 30 sek., nuolat maišant.
Po to vėl į indą sudėti pakeptą vištieną, sumaišyti su kalendra ir apkepti dar 1 min. Į mėsą supilti sojos padažą bei medų ir kepti 1 min. nuolat maišant. Vištieną patiekti karštą su ryžiais.
[Pasidalino: Internė]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai Kepiniai Įdaryti patiekalai Sumuštiniai Apkepai Blynai Mišrainės Kita Padažai Kepsniai Sriubos Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!