TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Faršas Svogūnai Kiaušiniai Grietinė Kumpis Grybai Dešra Kepsniai
Jums reikės: 500 g faršo,
1 svogūnas,
1 kiaušinis,
2 riekelės pyrago,
3/4 stiklinės sultinio arba vandeniu atskiestos grietinės,
druskos,
pipirų,
2-3 šaukštai miltų,
2-3 šaukštai riebalų.
Įdarui: 8-9 ploni kumpio arba dešros griežinėliai
1/2 stiklinės troškintų grybų.
Gaminimo eiga:
Faršą sumaišyti su tarkuotu arba kapotu svogūnu, kiaušiniu, skystyje išmirkytu pyragu, gerai išminkyti, pagardinti. Masę suskirstyti gabalėliais (8-10), juos išploti ant lentos, apibarstytos miltais, ir ant kiekvieno uždėti po kumpio arba dešros griežinėlį ir šiek tiek grybų, sumaišytu su kapotu pomidoru ir prieskoniais.
Padaryti plokščius apvalius arba pailgus kotletus ir kepti juos riebaluose. Patiekti su virtomis bulvėmis arba bulvių koše, troškintomis daržovėmis ir agurkų salotomis.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!