TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Pomidorai • Svogūnai • Actas • Mišrainės

Mišrainė su žaliais pomidorais

Jums reikės: 3 kg žalių pomidorų,
0,5 kg svogūnų,
2 šaukštai druskos,
0,5 stikl. vandens,
100-150 g. cukraus,
100-150 g. acto.

Gaminimo eiga:
Pomidorus supjaustyti griežinėliais, užpilti druska ir palaikyti parą. Susidariusį skystį reikėtų nupilti.

Po to pomidorus virti apie 20 min, sudėjus cukrų, actą, vandenį, griežinėliais pjaustytus svogūnus.

Beje svogūnus galima kartu laikyti parą, tada jie būna kietesni. Tinka ir morkos, jas kartu taip pat galima palaikyti druskoje.

Karštą mišrainę sukrėsti į stiklianius ir uždaryti, rūsyje išbūna iki vėlyvo pavasario.

Beje, karštų pomidorų geriau neragauti, kad nesusinervinti, nes skonis tai ne koks, bet atvėsę labai skanūs.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •

    Grįžti atgal