TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Pomidorai Svogūnai Actas Mišrainės
Jums reikės: 3 kg žalių pomidorų,
0,5 kg svogūnų,
2 šaukštai druskos,
0,5 stikl. vandens,
100-150 g. cukraus,
100-150 g. acto.
Gaminimo eiga:
Pomidorus supjaustyti griežinėliais, užpilti druska ir palaikyti parą. Susidariusį skystį reikėtų nupilti.
Po to pomidorus virti apie 20 min, sudėjus cukrų, actą, vandenį, griežinėliais pjaustytus svogūnus.
Beje svogūnus galima kartu laikyti parą, tada jie būna kietesni. Tinka ir morkos, jas kartu taip pat galima palaikyti druskoje.
Karštą mišrainę sukrėsti į stiklianius ir uždaryti, rūsyje išbūna iki vėlyvo pavasario.
Beje, karštų pomidorų geriau neragauti, kad nesusinervinti, nes skonis tai ne koks, bet atvėsę labai skanūs.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!