TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Morkos Svogūnai Pupelės Mišrainės
Jums reikės: 4 kg morkų
1 kg svogūnų
1 l pupelių
cukraus
druskos
aliejaus
maltų juodųjų pipirų
maltų muskatų
malto imbiero
malto cinamono.
Gaminimo eiga:
Pupeles išverdame pasūdytame vandenyje. Morkas nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame burokine tarka arba pjaustome šiaudeliais. Nuluptus svogūnus supjaustome kubeliais. Morkas kartu su svogūnais bei nedideliu kiekiu cukraus ir druskos apkepame aliejuje.
Sukrečiame į puodą, skirtą troškinti. Įpilame 1 stiklinę vandens ir troškiname, kol suminkštėja morkos. Suberiame virtas pupeles, prieskonius, patroškiname dar 5 min. ir sukrečiam į iškaitintus stiklainius. Iškart sandariai uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!