TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Obuoliai Desertai
Jums reikės: 5 kg vėlyvųjų obuolių,
1 kg cukraus.
Gaminimo eiga:
Nulupti ir smulkiai supjaustyti obuolius, sudėti į puodą ir supilti cukrų. Palaikyti parą. Nupilti susidariusį skystį ir jį virti, kol liks trečdalis. Maišyti mediniu šaukštu, kol pasidarys masė, panaši į karamelę.
Tuomet sudėti obuolius, o aštuntąją dalį obuolių palikti nesudėjus. Maišome ir verdame. Po kiek laiko sudėti likusius obuolius, jie padaro sūrį margą. Pavirti. Išpilstyti į apvalius emaliuotus indelius. Palaikyti 5 paras kambaryje. Paskui išversti į lėkšteles ir džiovinti šiltoje vietoje, kartkartėmis pavartant. Vėliau palaikyti penkias dienas šaldytuve.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!