TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Paprika Pomidorų padažas Marinavimas
Jums reikės: 1 kg -paprikų,
0,5 l - pomidorų padažo (naudoju natūralų),
0,5 l - vandens,
2 šaukštai - cukraus,
1 šaukštas - druskos.
Gaminimo eiga:
Paprikas supjaustyti (labai nesmulkinti), sudėti į verdantį marinatą (pomidorų padažas su vandeniu), virti 10 min, nuolat maišant, paskui sudėti į stiklainius (kad stiklainių viršuje neliktų paprikų be padažo), pasterizuoti 0,5 l - 25 min., 1 l - 30 min.
Į pomidorų padažą įpilu daugiau vandens nei 0,5 l, o atitinkamai, daugiau cukraus ir druskos (viskas pagal savo skonį).
[Pasidalino: Vilytė]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!