TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Sluoksniuota tešla • Varškė • Obuoliai • Kepiniai

Sausainiai - 15 minučių

Jums reikės: sluoksniuotos bemielės tešlos,
varškės pakelio,
obuolio,
2 valgomų šaukštų cukraus,
šiek tiek vanilės bei cinamono.

Gaminimo eiga:
Pirmosios 7 minutės: imame sluoksniuotos bemielės tešlos lakštus (atšildome, jei tešla sušalusi) ir juos supjaustome vienodais stačiakampiais arba kvadratėliais. Juos sudėliojame ant folija išklotos kepimo skardos.

Dar 5 minutės: į dubenėlį įdedame varškės pakelį, smulkiais kubeliais supjaustytą 1 obuolį (nulupame žievę), įberiame keletą valgomų šaukštų cukraus, vanilės, šiek tiek cinamono. Išmaišome.

Paskutinės 3 minutės: varškės masės arbatinį šaukštelį dedame ant tešlos gabalėlio ir ant viršaus uždedame kitą tešlos stačiakampį. Subadome šakute.

Ir... viskas. Tik 15 minučių :)).
Kepimo skardą dedame į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę ir kepame apie 20-30 minučių, kol pagelsta sausainių viršus.

[Pasidalino: Kepėjas]

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai • Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •

    Grįžti atgal