TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Braškės Žemuogės Uogienės
Jums reikės: 1 l sutrintų uogų (Braškės ir žemuogės)
1,5 l cukraus.
Gaminimo eiga:
Uogas perrenkame, pašaliname lapelius ir nuplauname po tekančio vandens srove. Tuomet perplauname šaltu virintu vandeniu. Nuvarviname vandenį. Uogas suberiame į emaliuotą puodą ir sutriname mediniu grūstuvu.
Cukrų beriame porcijomis ir maišome mediniu šaukštu, kol cukrus ištirpsta. Geriausia visąlaik maišyti į vieną pusę!
Taip paruoštas braškes supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais plastmasiniais ar užsukamais metaliniais dangteliais. Laikome šaltai.
Tokiu pat būdu paruošiamos ir su cukrumi trintos žemuogės.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!