TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Sausainiai Varškė Sviestas Abrikosai Razinos Džiovinti vaisiai Desertai
Jums reikės: 400 g sausainių,
400 g varškės,
200 g sviesto,
150 g cukraus,
100 g džiovintų abrikosų,
keli šaukštų razinų,
vanilinio cukraus.
Gaminimo eiga:
Razinas ir abrikosus užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 5 minutes.
Sviestą išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Nuolat maišydami sukrėskite pertrintą varškę, suberkite razinas, susmulkintus abrikosus ir nedideliais gabalėliais sulaužytus sausainius.
Gautą masę valandą palaikykite kambario temperatūroje. Sukrėskite masę ant maistinės plėvelės ir suformuokite vyniotinį. Arba galite krėsti į turimą kepimo formą, išklotą plėvele, ir gerai suslėgti.
Galiausia dekite pyragą į šaldytuvą, kad sustingtų.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!